martes, 5 de febrero de 2013

Al Port de Gaza, Dimecres 6 de febrer a les 10 del matí, Presentació del Dia Internacional d'Acció pel Boicot dels Productes Agrícoles Israelians


Un Dia de Solidaritat amb els Pescadors i Pagesos Palestins

Port de Gaza, amb Monument al Màrtirs del Mavi Marmara
Demà Dimecres 6 de Febrer a les 10 del matí, en el port de Gaza, nosaltres, la ‘Union Agricultural Workers Committees’ (Unió de Comitès de Treballadors Agrícoles) i la ‘International Action for Palestine’ (Acció Internacional per Palestina), us invitem a una conferència de premsa anunciant el proper Dia Internacional d’Acció  el  9 de  Febrer cridant al Boicot dels productes agrícoles israelians, en solidaritat amb els pagesos i pescadors palestins.
Milers de persones en tot el món de dotzenes de països s’uniran a la crida pel llançament de campanyes mundials contra les empreses d’exportació agrícoles israelianes per la seva profunda complicitat en las actuals violacions de la llei internacional i dels drets humans palestins.
A la conferència de premsa diverses organitzacions presentarem informació de l’enorme impacte de la ocupació i el bloqueig sobre el sosteniment dels pagesos i pescadors de Gaza, compartirem els testimonis dels més afectats per la agressió israeliana, i demanarem a la gent de consciència que s’adhereixen a la crida pel boicot, la desinversió i les sancions contra els productes agrícoles israelians. També presentarem el programa d’activitats que s’organitzaran els propers dies, abans del Dia de l’Acció  del dissabte.
La conferència també inclourà la presentació pública de International Action for Palestine, un grup format per voluntàries i voluntaris internacionals que treballen en estreta col·laboració amb organitzacions i persones palestines a través de la acció directa noviolenta per a donar suport als drets dels pagesos, pescadors i la ciutadania en general enfront de la ocupació israeliana. Per a més informació visiteu:
Després de la conferència de premsa, pescadors i activistes participaran en una acció al port. Després de l’acte també podran ser entrevistats pescadors i pagesos.
Actes de la Setmana
 Dimecres 6 de Febrer: Conferència de Premsa en el Port de Gaza. Presentació pública del grup de ‘International Action for Palestine, i acció amb els pescadors a les barques.
Dijous 7 de Febrer: Ralli/marxa per la Ciutat de Gaza.
Divendres 8 de Febrer: Entrevistes amb els mitjans locals (ràdios, televisions). 
Qualsevol mitjà interessat ens hauria de contactar a traves dels números que es faciliten més avall.
Dissabte 9 de Febrer: Marxa amb els pagesos prop de la “buffer zone” (zona d’exclusió establerta per Israel),  i plantació d’oliveres.
Per a més informació, contacteu:
UAWC – Sa´ad (Àrab i Anglès) - +972 (0) 59 041 9113
International Action for Palestine – Adie (Anglès): -+972 (0) 59 228 09 43



Descripción: https://mail.google.com/mail/u/0/images/cleardot.gif

No hay comentarios:

Publicar un comentario